Καλώς ήρθατε στο Agali Houses Καλώς ήρθατε στο Agali Houses
Χαλαρώστε στην πισίνα του Agali Houses Χαλαρώστε στην πισίνα του Agali Houses
agali houses agali houses
home 1 home 1
Ένα ξενοδοχείο με θέα στην καλντέρα Ένα ξενοδοχείο με θέα στην καλντέρα
agali houses agali houses 3
agali houses agali houses 5
Χαλαρώστε στην πισίνα του Agali Houses Χαλαρώστε στην πισίνα του Agali Houses
Καλώς ήρθατε στο Agali Houses Καλώς ήρθατε στο Agali Houses

Ξενοδοχειο Agali Houses στην Σαντορινη

Καλώς ορίσατε στη Σαντορίνη και το Agali Houses.

Το Agali Houses βρίσκεται στο Φηροστεφάνι, μόλις 10 λεπτά από την πρωτεύουσα των Φηρών και είναι χτισμένο σαν ένα μικρό νησιώτικο χωριό, με ψηφιδωτά μονοπάτια σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία της καλντέρας της Σαντορίνης. Σ’ ένα τοπίο μαγευτικό με πανοραμική θέα στο ηφαίστειο και τη θάλασσα που μπορείτε να απολαύσετε σε όποιο σημείο και αν σταθείτε. Το Agali Houses γίνεται η πιο ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά για ανέμελες μέρες διακοπών και ξεκούραστες νύχτες στο νησί της Σαντορίνης.

Το Agali Houses βρίσκεται στην καρδιά της καλντέρας. Γύρω σας το γραφικό Φηροστεφάνι και στα δεξιά σας ο επιβλητικός βράχος του Σκάρου. Το ηφαίστειο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, τόσο κοντινή που νομίζετε ό,τι μπορείτε να το ακουμπήσετε.

Τα στούντιο, τα διαμερίσματα και οι σουίτες του Agali Houses χτίστηκαν με σεβασμό και μεράκι ακολουθώντας την αρχιτεκτονική της Σαντορίνης χωρίς να στερούνται τις μοντέρνες ανέσεις.

Οι άνθρωποι του Agali Houses, πάντα ευχάριστοι και έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας, σάς περιμένουν για μια αξέχαστη διαμονή που πραγματοποιεί όσα ονειρεύεστε για τη διαμονή σας στη Σαντορίνη με τον καλύτερο και πιο φιλόξενο τρόπο.

QUICK BOOKING