Covid-19

Agali Covid

Αγαπητοί επισκέπτες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας αποτελεί για μας θέμα ύψιστης σημασίας. Ειδικά φέτος, κάτω από τη σκιά της παγκόσμιας εξάπλωσης του COVID-19, η τήρηση μέτρων προστασίας και υγιεινής είναι απαραίτητη και για αυτό, φροντίζουμε να συμμορφωνόμαστε πλήρως με όλες τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα της Ελληνικής Κυβέρνησης, του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και όλων των αρμόδιων αρχών στη μάχη κατά του COVID-19.

Στόχος μας να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, για να απολαύσετε την εμπειρία των καλοκαιρινών διακοπών σας σε ένα άνετο και, πάνω από όλα, απολύτως ασφαλές περιβάλλον.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας.

Η οικογένεια του Agali Houses Santorini

 

Γενικές Πληροφορίες

Το Agali Houses Santorini είναι ένα μικρό, οικογενειακό ξενοδοχείο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην καλντέρα στο Φηροστεφάνι Σαντορίνης. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας προσφέρουν ιδιωτικότητα και υπέροχη θέα, ενώ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος, αλλά και την έντονη ζωή των Φηρών.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες μας έχουν ξεχωριστή εξωτερική είσοδο, και διαθέτουν μπαλκόνια και βεράντες με θέα στη θάλασσα που εξασφαλίζουν τον επαρκή αερισμό των χώρων και άπλετο φυσικό φως από το ηλιόλουστο μεσογειακό κλίμα της περιοχής.

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας πως τα ακόλουθα μέτρα μπορεί να διαμορφωθούν ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες της κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών υγείας.

Τέλος, χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά ιών και βακτηρίων, παράλληλα με ατμοκαθαριστές και συστήματα UV-C, για τον καλύτερο καθαρισμό και απολύμανση των χώρων μας.

Εκπαίδευση Προσωπικού

Η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού μας αποτελεί για μας προτεραιότητα, και όλα τα μέλη του έχουν περάσει από πλήρη εκπαίδευση σχετικά με τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας κατά του COVID- 19 (σωστή υγιεινή χεριών, χρήση μάσκας, κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης) πριν επιστρέψουν στην εργασία τους. Για την πλήρη εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγιεινής, το ξενοδοχείο έχει ορίσει αρμόδια άτομα σε κάθε τμήμα για την επίβλεψη και την πλήρη συμμόρφωση του προσωπικού και των επισκεπτών με τα μέτρα.

Διαδικασία Αφίξεων

Λόγω των τρεχόντων πρωτοκόλλων κοινωνικής αποστασιοποίησης, δεν θα μπορέσουμε να σας υποδεχτούμε με μια ζεστή χειραψία ή αγκαλιά όπως κάποτε. Κατά την άφιξή σας στο Agali Houses, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει ελέγχους θερμοκρασίας με ένα πολύ ευαίσθητο υπέρυθρο θερμόμετρο. Το check-in πραγματοποιείται με ηλεκτρονικά μέσα όπου είναι δυνατόν. Στο χώρο της υποδοχής reception έχουν τοποθετηθεί ειδικά προστατευτικά, ενώ η διαδικασία του check-in θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο, στην ιδιωτική μας βεράντα.

Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για όλα τα νέα μέτρα υγιεινής, υγείας και ασφάλειας που ακολουθούνται. Απολυμαντικά χεριών θα είναι διαθέσιμα σε καίρια σημεία στο ξενοδοχείο, όπως: η ρεσεψιόν, τα λόμπι, τα δωμάτια, η είσοδος του εστιατορίου, το κοινόχρηστο WC και ο χώρος της πισίνας. Από τη ρεσεψιόν θα παραλάβετε ένα κιτ προστασίας που περιέχει μάσκες και απολυμαντικό χεριών. Ενημερωτικές κάρτες σχετικά με το COVID-19 έχουν τοποθετηθεί σε διάφορους κοινόχρηστους χώρους για την καλύτερη και συνεχή ενημέρωσή σας.

Πριν από την άφιξή σας, θα ζητηθούν οι συγκεκριμένες ώρες άφιξης και αναχώρησης των επισκεπτών, για να αποφευχθεί η δημιουργία συνωστισμού στο χώρο υποδοχής. Οι επισκέπτες θα συνοδεύονται στο δωμάτιό τους, διατηρώντας παράλληλα κοινωνικές αποστάσεις.

Σε περίπτωση υποψίας κρούσματος COVID-19

Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης εμφανίσει συμπτώματα, θα του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη σύμφωνα με τους κυβερνητικούς κανονισμούς. Ένας καθορισμένος γιατρός θα τους βοηθήσει και θα παρέχει βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων τεστ και υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. Η υπηρεσία καθαρισμού του δωματίου θα διακοπεί για την προστασία του προσωπικού μας. Όλοι οι εργαζόμενοι που παρουσιάζουν συμπτώματα πρέπει να απομονωθούν για 14 ημέρες πριν επιστρέψουν στη δουλειά.

Πρωτόκολλα Υγιεινής

Όλα τα μέλη του προσωπικού μας πρέπει να φορούν προστατευτικές μάσκες ανά πάσα στιγμή. Έχουν επίσης λάβει οδηγίες να πλένουν τα χέρια τους και να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα απολυμαντικά που παρέχονται από το ξενοδοχείο κάθε μία ώρα και μετά από ένα διάλειμμα, φτέρνισμα, χρήση τουαλέτας, κάπνισμα, φαγητό και ποτό.

Ο καθαρισμός και η απολύμανση των χώρων του ξενοδοχείου έχουν αυξηθεί, ιδιαίτερα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και επιφάνειες συχνής επαφής, όπως η ρεσεψιόν, χειρολαβές, κοινόχρηστα μπάνια, κλειδιά δωματίων, επιφάνειες τραπεζαρίας και καθιστικού. Αυστηρές διαδικασίες καθαρισμού ισχύουν επίσης και στους χώρους προσωπικού. Τέλος, στον καθαρισμό των χώρων μας χρησιμοποιούνται ειδικά χημικά καθαριστικά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά ιών και βακτηρίων, ενώ ο καθαρισμός με ατμό χρησιμοποιείται για την απολύμανση υφασμάτινων επιφανειών και επιπλώσεων.

Καθαριότητα

Τα προϊόντα καθαρισμού και τα πρωτόκολλά μας πληρούν τις συγκεκριμένες οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης για εγκεκριμένη αποτελεσματική χρήση κατά ιών και βακτηρίων. Κατά τον καθαρισμό των δωματίων, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αντικείμενα συχνής επαφής. Όλα τα κλινοσκεπάσματα και τα ρούχα αλλάζονται κατά τη διάρκεια της διαμονής σας κατόπιν αιτήματος και πλένονται σε υψηλές θερμοκρασίες. Ο σωστός και συχνός αερισμός των χώρων θα μεγιστοποιηθεί, ενώ τα φίλτρα κλιματισμού αλλάζονται συχνά.

Οι επισκέπτες θα ερωτηθούν εάν έχουν κάποια προτίμηση σχετικά με τη συχνότητα καθαρισμού του δωματίου και θα ενημερωθούν ότι αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 60 λεπτά σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα. Εάν κάποιοι επισκέπτες επιλέξουν να μην καθαρίζεται καθημερινά το δωμάτιό τους, θα σεβαστούμε την επιθυμία τους και θα κάνουμε επιμέρους ρυθμίσεις απευθείας μαζί τους, βάσει των συγκεκριμένων προτιμήσεών τους. Όλα τα μαξιλάρια και τα προστατευτικά στρώματος αντικαθίστανται κατά το check-out.

Ο οδηγός του ξενοδοχείου διατίθεται ψηφιακά σε tablet τα οποία καθαρίζονται και απολυμαίνονται πριν από την άφιξη. Οι καφετιέρες έχουν αφαιρεθεί από όλα τα δωμάτια και διατίθενται κατόπιν αιτήματος. Όλα τα είδη σερβιρίσματος πλένονται σε πλυντήρια πιάτων πριν από την άφιξή σας.

Κοινωνική αποστασιοποίηση

Σε όλο το ξενοδοχείο, θα υπενθυμίζεται στους επισκέπτες να ακολουθούν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης που ισχύουν και για τα μέλη του προσωπικού μας, διατηρώντας απόσταση 2 μέτρων / 6 πόδια. Όπου είναι δυνατόν, έχουν τοποθετηθεί πινακίδες στα σημεία επικοινωνίας επισκεπτών και προσωπικού. Ειδική σήμανση για αποστάσεις θα εφαρμοστεί στη ρεσεψιόν, το εστιατόριο και το κοινόχρηστο WC.

Προκειμένου να τηρούνται διαρκώς οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, η διαρρύθμιση του ξενοδοχείου έχει αλλάξει σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στους χώρους προσωπικού.

Πισίνα

Η πρόσβαση στον χώρο της πισίνας ελέγχεται και όλα τα έπιπλα έχουν τοποθετηθεί εκ νέου για να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας. Τα επίπεδα απολύμανσης νερού της πισίνας παρακολουθούνται κάθε ώρα. Ο καθαρισμός και η απολύμανση της περιοχής και των επίπλων πραγματοποιούνται κάθε ώρα και μετά από κάθε χρήση.

Εστιατόριο και Μπαρ

Όλα τα έπιπλα έχουν μετακινηθεί προκειμένου να διατηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας και, όπου είναι δυνατόν, τοποθετήθηκαν πινακίδες για να υπενθυμίζουν στους επισκέπτες τα πρωτόκολλα υγιεινής. Όλα τα έπιπλα θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται μεταξύ κάθε χρήσης. Μπορείτε να προβάλετε το μενού είτε στη φορητή σας συσκευή, σαρώνοντας έναν κωδικό QR ή χρησιμοποιώντας μενού μιας χρήσης. Ορισμένα πιάτα έχουν αφαιρεθεί από το μενού μας, ώστε η ομάδα της κουζίνας να μπορεί να διατηρήσει τις αποστάσεις ασφαλείας. Το φαγητό θα σερβίρεται καλυμμένο απευθείας από την κουζίνα στο τραπέζι των επισκεπτών. Τα καρυκεύματα, το αλάτι και το πιπέρι διατίθενται σε συσκευασίες μιας χρήσης. Απολυμαντικά χεριών υπάρχουν διαθέσιμα στους χώρους του εστιατορίου. Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να καθίσουν στο μπαρ σύμφωνα με τις οδηγίες των αρχών, αλλά μόνο στα τραπέζια. Έχουν εγκατασταθεί προστατευτικά διαχωριστικά για την προστασία των τροφίμων και το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει. Απολυμαντικά χεριών υπάρχουν στον μπουφέ και έχει εγκατασταθεί σήμανση που θυμίζει μέτρα κοινωνικής απόστασης.

Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να πληρώνουν με πιστωτική κάρτα. Ο μπουφές αυτοεξυπηρέτησης κατά τη διάρκεια του πρωινού θα ανασταλεί.

Γεύμα στο δωμάτιο

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν το μενού μας στα tablet που παρέχονται από το ξενοδοχείο. Όλος ο εξοπλισμός απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση. Το προσωπικό μας παραδίδει την παραγγελία σας στο δωμάτιό σας, διατηρώντας παράλληλα κοινωνικές αποστάσεις. Τα τρόφιμα θα σερβίρονται καλυμμένα. Οι επισκέπτες θα κληθούν να τοποθετήσουν το δίσκο υπηρεσίας δωματίου στο τραπέζι του μπαλκονιού τους και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν μαζί μας για να το παραλάβουμε.

Ρομαντικές σουίτες

Η Σαντορίνη και το Hotel Agali Houses είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσετε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος. Εδώ θα ζήσετε μοναδικές ρομαντικές στιγμές!

Όλα για τη Σαντορίνη

Η τοποθεσία μας προσφέρει ιδιωτικότητα και γαλήνη μαζί με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την καλντέρα, ενώ βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα και όλα τα αξιοθέατα της Σαντορίνης.

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης

Οι προσεγμένες εγκαταστάσεις και οι άψογες υπηρεσίες μας θα κάνουν τη διαμονή σας ακόμη πιο αξέχαστη και μοναδική.

Πιάτα γεμάτα γεύση

Από το πρωινό και όλη τη διάρκεια της μέρας, στο Hotel Agali Houses θα απολαύσετε γεύσεις που θα μετατρέψουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.